Perhepartio alkaa!

Markki-Partio ry toivottaa lapsiperheet lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan perhepartioon! Perhepartio on alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen tarkoitettua toimintaa. Ensimmäinen kokoontuminen on lauantaina 26.9. klo 14-16 Isokankaan kodalla Purmojärvellä (Isokankaantie 90).

Jokaisella alle kouluikäisellä pitää olla toiminnassa mukana vähintään yksi aikuinen omasta lähipiiristä. Alle kouluikäiset osallistuvat toimintaan aina omaan lähipiiriin kuuluvan aikuisen vastuulla ja valvonnassa.

Perhepartion tarkoituksena on partioon tutustuttamisen ohella antaa lapsiperheille yhteisiä mukavia hetkiä luonnossa. Perhepartion aktiviteetit on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen, mutta mukana voi olla myös lasten pikkusisaruksia. Perhepartiotoiminta mahdollistaa vanhemmille mukavan yhteisen harrastuksen lapsen kanssa ja mahdollisuuden tavata muita vanhempia säännöllisesti (kokoonnumme kerran kukaudessa).

Perhepartio tarjoaa esimakua siitä, mitä yli 7-vuotiaat ja aikuiset voivat partiossa tehdä. Perhepartiossa tutustutaan toisiinsa, muihin partiolaisiin, partiolaisten perinteisiin, arvoihin ja tavoitteisiin. Tarkoitus on puuhailla yhdessä luonnossa pienille lapsille sopivalla rennolla otteella.

Perhepartio on partiohauskaa sisällä ja ulkona, lähellä ja kaukana koko perheellä. Perhepartiolaisilla on mahdollisuus osallistua lippukunnan järjestämiin tilaisuuksiin, leireille, tapahtumiin ja tempauksiin.

Lauantaina 26.9. mukaan tarvitset säänmukaisen vaatetuksen (olemme ulkona suurimman osan ajasta), istuinalustan, muistiinpanovälineet ja omat eväät.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: sirpa.saarijarvi@partio.fi