Päin honkia -partiotaitokisat Kortesjärvellä

Markki-Partio ja alue Kranni toivottaa teidät tervetulleiksi Pohjanmaan Partiolaisten kevätkilpailuihin. Kilpailut järjestetään la 27.4.2019 Kauhavan Kortesjärvellä. Mukana ovat oranssi ja vihreä sarja.

Säännöt

Kilpailijoilla tulee olla vuoden 2019 jäsenmaksu maksettuna. Kisoissa noudatetaan Pohjanmaan Partiolaisten partiotaitokilpailujen sääntöjä seuraavin muutoksin:

7 § Vihreä ja oranssi sarja: Kilpailuvartiona on lippukunnan jäsenistä koottu vartio, jossa on neljästä kuuteen 12-17-vuotiasta jäsentä. Kuusihenkisen kilpailuvartion yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 87 vuotta, viisihenkisen korkeintaan 73 vuotta ja nelihenkisen korkeintaan 58 vuotta.

Sarjajako

Tyttövartiot kilpailevat oranssissa sarjassa. Poika- ja sekavartiot kilpailevat vihreässä sarjassa. Kilpailuvartion iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin. Ne vartiot, jotka eivät voi sääntöjen puitteissa kilpailla näissä sarjoissa, voivat osallistua kilpailuun ulkopuolisina vartioina.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut

Vartiot ilmoittautuvat 8.4.2019 mennessä Kuksan kautta. Vartion osallistumismaksu on 55 €. Piiritoimisto laskuttaa lippukuntia ilmoittautumisten jälkeen.

Lisätietoja: painhonkia.wordpress.com

painhonkia