HIMA19 -yöretki 15.-17.2.2019

Hima19 on Markki-Partio, Härmän Tähystäjien ja Ylihärmän Partiolaisten yhteinen talvinen yöretki 15.-17.2. Kortesjärvellä Kitkan maastossa. Yöretki on tarkoitettu kaikille ikäkausille. Aikuisia apukäsiä tarvitaan myös mukaan.

Sudenpennut retkeilevät la-su. Seikkailijat ja sitä vanhemmat partiolaiset retkeilevät koko viikonlopun pe-su. Yöretkellä nukutaan puolijoukkueteltoissa. Sudenpennut voivat halutessaan nukkua sisällä ”siskonpetissä”. Lippukunnalta löytyy muutamia makuupusseja lainalle tarvittaessa.

hima19

Himalaja on sanskritin kieltä, jossa hima tarkoittaa `lumi´ ja âlaya tarkoittaa `koti´. Perehdytään näihin yhdessä retkellä! Uusia ja vanhoja partiokavereita omasta ja naapurilippukunnista, puuhaa lumessa, kansainvälisiä lauluja ja leikkejä, makuja maailmalta, teltassa nukkumista, samanlaisuutta ja erilaisuutta, ulkona tekemistä, mäenlaskua, nuotiolla lämmittelyä, iloa ja riemua! Monenlaista mukavaa toimintaa luvassa, tule mukaan!

Ilmoittautuminen tapahtuu 3.2. mennessä täällä.  Tämän jälkeen jokaiselle retkelle lähtijälle lähetetään leirikirje sähköpostitse. Saat silloin tarkemman retken aikataulun ja varustelistan. Retken hinta on 10 €.

Lisätietoja; Maria Pirttinen, p. 044-5502731